DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

CHP İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN TURGUT’A ZİYARET

Yayınlanma Tarihi :
CHP İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN TURGUT’A ZİYARET

CHP İLÇE BAŞKANI ARSLAN VE YÖNETİMİ, BELEDİYE BAŞKANI TURGUT’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TURGUT, CHP İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanı Gökhan Arslan ve yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Kısa bir süre önce yapılan kongrede, ilçe başkanlığına seçilen Gökhan Arslan ve yeni yönetim kurulu, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

CHP İlçe Başkanı Arslan ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Turgut, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirip, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, Silifke’yi hak ettiği konuma getireceklerini ifade etti.

Başkan Turgut, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz’

Başkan Turgut, ‘CHP İlçe Başkanlığına seçilen Gökhan Arslan ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kongre sonrası göreve gelen tüm kademelerin kentimiz adına başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Şehrimizde birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek, hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Silifke Belediyesi olarak kent merkezimiz ve mahallelerimizde çalışmalarımız planlı ve hızlı bir şekilde devam etmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak kentimizi hak ettiği konuma getireceğiz’ dedi.

İlçe Başkanı Arslan, ‘Silifke için çok çalışacağız’

CHP Silifke İlçe Başkanı Gökhan Arslan ve yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a hizmetlerinde başarılarak dileyerek, ‘Uyumla ve memnuniyetle çıktığımız bu yolda, huzura erişmek ve iktidar partisi olmak için çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha fazla çalışacağız. Başkanımızın her zaman yanındayız ve kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz’ diye konuştu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret, Silifke ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişi ile sona erdi.

YORUM YAP