DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BAŞKAN TURGUT, ÇAMLICA MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Yayınlanma Tarihi :
BAŞKAN TURGUT, ÇAMLICA MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TURGUT, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Kent merkezi ve kırsal mahalle ziyaretlerinde, vatandaşların yoğun ilgisi ve samimiyetiyle karşılaşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Çamlıca Mahallesi’ni ziyaret ederek, genç yaşlı her kesimin talep ve sıkıntılarını yerinde dinliyor.

Çamlıca Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek, kolaylıklar dileyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, uzak yakın demeden gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

‘Halkımıza hizmet etmek için buradayız’

Mahalle ziyaretlerinde belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler veren Başkan Mustafa Turgut, ‘Silifke’mizin, Mersin’in büyük bir değeri olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Silifke, sadece Mersin için değil, ülkemiz için de çok önemli bir konuma sahip. Bir yandan projelerimizi hayata geçirirken diğer yandan da vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Talep ve sıkıntıları yerinde tespit ediyor, birinci ağızdan dinliyoruz. Bunu çok önemsiyorum. Silifke’de yüzü halka dönük bir yönetim ve belediye var. Şehrimizi, vatandaşlarımızla beraber yönetiyoruz. Bu anlayışla Çamlıca Mahallemizin eksikliklerini, vatandaşlarımızın taleplerini bir bir not aldık. Yerinde ve zamanında çözüm üretip, çalışmalarımızı tamamlayacağız’ dedi.

‘Sorunlarımızı el birliğiyle çözeceğiz’

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla iç içe olan ve birebir görüşen Başkan Turgut, ‘Kentimizde ortak aklı tam manasıyla hayata geçiriyoruz. Bu yönetim şekli ile sorunlarımızı bir bir çözüyoruz. Her şeyi ben bilirim ben yaparımla olmaz. Kentimizi hep birlikte güzelleştiriyor, hep birlikte hizmet ediyoruz. İlçemizin yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olması adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz olamaz’ diye belirtti.

Başkan Turgut, mahallelerde yoğun ilgiyle karşılanıyor

Başkan Turgut, ziyaret ettiği kent merkezi ve mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini doğrudan Başkan Turgut’a iletme fırsatı bulduğu ziyaretler, belediyenin 5 yıllık stratejik plan çalışmalarına da önemli katkılar sağlıyor. Başkan Turgut’un halkın sorunlarına anında yanıt vermesi ve önerilerini dinlemesi halk tarafından ilgiyle karşılanıyor.

YORUM YAP